Probiotics are alive bacteria that have a healthy effect on the hosts and are found in large quantities in the soil and foods. The most recommended probiotics as commercial are the some species of Lactobacillus sp., Bifidobacterium sp., and Streptococcus sp. The fatty acids are formed by the colonic gut flora from dietary fibres, which manage to escape the host's enzymatic digestive systems in the small intestine. Dietary fibres that manage to reach the large intestine are available for several bacterial fermentative reactions. The fermentation of the different dietary fibres leads to an increase in concentrations of several short-chain fatty acids, especially butyrate, propionate and acetate, in the lumen of the proximal regions of the large intestine. In this review, we acquainted that the relationship between fatty acids and probiotic bacteria affects some various health ailments.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00