Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The Substantiation of the Optimal Parameters for Dough Pinning-Out Rollers

Tytuł:
The Substantiation of the Optimal Parameters for Dough Pinning-Out Rollers
Autorzy:
Vitenko, Tetiana
Stadnik, Igor
Droździel, Paweł
Rudawska, Anna
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/101868.pdf
Data publikacji:
2020
Wydawca:
Stowarzyszenie Inżynierów i Techników Mechaników Polskich
Tematy:
rolls shape
pouring process
rheological parameters
kształt rolek
proces zalewania
parametry reologiczne
Źródło:
Advances in Science and Technology. Research Journal; 2020, 14, 1; 32-41
2299-8624
Język:
angielski
Prawa:
CC BY: Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The article defines the rather complex and unpredictable movement of the dough in the gap between the working rolls and suggests the calculation for the optimal parameters for the rolls shape (particularly the parameters and their effect on the dough). The functional dependences of the permissible diameter and the gap between rotating rollers were substantiated. The block diagram of the geometric bounding parameters of the gradient field of the viscous fluid flow was proposed and the equation on the basic constructive parameters (h, r) affecting the pouring process efficiency was presented. The analysis of the experimental results revealed that the main features of the machine provide the necessary stable shape products and good rheological parameters of these products. The rheological testing indicators allow for a rational approach to the decision to operate a rolling process. At the same time, they improve the quality control methods and have an influence on the design parameters of rollers and modes of chambers. The proposed method not only allows obtaining a predetermined pressure, but also enables defining the optimal shape of the gap, wherein the pressure gradient is constant.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies