Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Okupacyjne menu i gastronomia

Tytuł:
Okupacyjne menu i gastronomia
Autorzy:
Szarota, Tomasz (1940- ).
Powiązania:
Biuletyn Informacyjny / Światowy Związek Żołnierzy Armii Krajowej. Zarząd Główny 2018, nr 6, s. 40-46
Data publikacji:
2018
Tematy:
II wojna światowa (1939-1945)
Okupacja niemiecka Polski (1939-1945)
Opieka społeczna
Gastronomia
Żywność
Artykuł z czasopisma kombatanckiego
Język:
polski
Dostawca treści:
Bibliografia CBW
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies