Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mięso : po integracji z UE

Tytuł:
Mięso : po integracji z UE
Autorzy:
Małkowski, Jan.
Dybowski, Grzegorz.
Zawadzka, Danuta
Powiązania:
Nowe Życie Gospodarcze 2005, nr 21. Dod. s. 16-18
Data publikacji:
2005
Tematy:
Unia Europejska (UE)
Przemysł
Przemysł mięsny
Język:
polski
Dostawca treści:
Bibliografia CBW
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies