Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Gospodarka kuchenna w oddziałach wojska polskiego.

Tytuł:
Gospodarka kuchenna w oddziałach wojska polskiego.
Współwytwórcy:
Eile, Henryk (1878-po 1939). Recenzja
Data publikacji:
1947
Wydawca:
Warszawa
Tematy:
Logistyka wojskowa Polska 1944-1956 r.
Służba żywnościowa wojsko Polska 1944-1956 r.
Recenzja
Język:
polski
Dostawca treści:
Bibliografia CBW
Książka
Rec.: / E.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies