Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wdrażanie systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego -- korzyści i ograniczenia

Tytuł:
Wdrażanie systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego -- korzyści i ograniczenia
Autorzy:
Duluk, Dariusz.
Powiązania:
Przegląd Wojsk Lądowych 2005, nr 12, s. 49-53
Data publikacji:
2005
Tematy:
Żywienie w wojsku zakłady higiena
Kontrola jakości
System analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli
Hazard Analysis and Critical Control Point System
Język:
polski
Dostawca treści:
Bibliografia CBW
Artykuł
Rys.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies