Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Problemy badania dioksyn w próbkach żywności

Tytuł:
Problemy badania dioksyn w próbkach żywności
Autorzy:
Grochowalski, Adam.
Powiązania:
Biuletyn Wojskowy Instytut Chemii i Radiometrii, 1999, nr 1, s. 27-40
Data publikacji:
1999
Tematy:
Środowisko człowieka skażenia ochrona materiały konferencyjne
Żywność badanie materiały konferencyjne
Toksyny i antytoksyny badanie materiały konferencyjne
Język:
polski
Dostawca treści:
Bibliografia CBW
Artykuł
Bibliogr.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies