The article presents the influence of natural conditions not modified by man on the authenticity of traditional culinary products. Tourists can travel along tourist routes and visit agritourism farms. The analysis presents the presence in the rural tourist area of products and raw materials certified as traditional. Increasing interest in local and traditional products is most often considered in the context of a region as a phenomenon of globalization or as a tendency to change consumer preferences stemming from the desire to preserve and show the wealth of culinary heritage.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00