- Tytuł:
-
Celowość i możliwości wzbogacania produktów zbożowych w Polsce
Celesoobraznost' i vozmozhnost'obogashhanija khlebnykh produktov v Pol'she
Purposefulness and possibilities of cereal enrichment in Poland - Autorzy:
- Bartnik, J.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/878010.pdf
- Data publikacji:
- 1963
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
produkty zbozowe
wzbogacanie zywnosci
Polska
dodatki do zywnosci
mleko w proszku
witaminy grupy B
witamina D
skladniki mineralne
cereal product
food enrichment
Polska
food additive
milk powder
B-group vitamin
vitamin D
mineral component - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1963, 14, 2
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł