Tytuł pozycji:
Wartość odżywcza żyta i jego przetworów. Cz.IV. Wpływ wysokości wymiału na strawność żytnich produktów młynarskich
- Tytuł:
-
Wartość odżywcza żyta i jego przetworów. Cz.IV. Wpływ wysokości wymiału na strawność żytnich produktów młynarskich
Pitatel'naja cennost' rzhi i eja produktov perarabotki. Chast' IV. Vlijanie pomola na perevarivanie rzhanykh mel'nichnykh produktov
Nutritive value of rye and rye products. Part IV. Effects of extraction rate on digestibility of milled rye products
- Autorzy:
-
Bartnik, J.
- Powiązania:
-
https://bibliotekanauki.pl/articles/877841.pdf
- Data publikacji:
-
1964
- Wydawca:
-
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1964, 15, 2
0035-7715
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie