Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania zawartości jodu w mleku i produktach mlecznych

Tytuł:
Badania zawartości jodu w mleku i produktach mlecznych
ISSLEDOWANIJA SODERZHANIJA IODA W MOLOKE I MOLOCHNYKH PRODUKTAKH
DETERMINATIONS OF IODINE IN MILK AND DAIRY PRODUCTS
Autorzy:
Bulinski, R.
Marzec, Z.
Koktysz, N.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/877620.pdf
Data publikacji:
1988
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
jod
mleko
przetwory mleczne
produkcja mleka
mleko skondensowane
mleko w proszku
dieta
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1988, 39, 3
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies