Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oznaczanie histaminy w konserwach rybnych metodą spektrofluorymetryczną

Tytuł:
Oznaczanie histaminy w konserwach rybnych metodą spektrofluorymetryczną
SPEKTROFLUOROMETRICHESKIJJ METOD OBOZNACHANIJA GISTAMINA W RYBNYKH KONSERWAKH
A SPECTROFLUOROMETIC METHOD FOR HISTAMINE DETERMINATION IN CANNED FISH PRODUCTS
Autorzy:
Fonberg-Broczek, M.
Windyga, B.
Kozlowski, J.
Sawilska-Rautenstrauch, D.
Kahl, S.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/875117.pdf
Data publikacji:
1988
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
oznaczanie
histamina
konserwy rybne
spektrofluorymetria
fluorymetria
roztwory metanolowe
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1988, 39, 3
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies