- Tytuł:
-
Zanieczyszczenia mikrobiologiczne deserów produkowanych w zakładach gastronomicznych
Mocrobiological contamination of desserts
Mikrobiologicheskoe zagrjaznenie deserov - Autorzy:
- Nikonorow, M.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/874062.pdf
- Data publikacji:
- 1982
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
desery
produkcja deserow
zanieczyszczenia mikrobiologiczne
zaklady gastronomiczne - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1982, 33, 5-6
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł