- Tytuł:
-
Oznaczanie ołowiu przechodzącego z naczyń gospodarskich do przygotowywanej w nich żywności
Determination of lead passing from the kitchen utensils into food prepared in them - Autorzy:
-
Sluzewska, L.
Mazur, H. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/873660.pdf
- Data publikacji:
- 1956
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
zywnosc
naczynia
przyrzadzanie posilkow
olow
oznaczanie
zawartosc olowiu
badania naukowe
food
dish
preparing meal
lead
determination
lead content
scientific research - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1956, 07, 5
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł