Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość potasu i alkaliczność popiołu miodów jasnych jako pomocnicze wskaźniki jakości miodów. Notatka laboratoryjna

Tytuł:
Zawartość potasu i alkaliczność popiołu miodów jasnych jako pomocnicze wskaźniki jakości miodów. Notatka laboratoryjna
Soderzhanie kalija i szelocnoct' pepeli jasnyh medov kak vspomagatel'nye pokazateli kacestva medov
The contents of potassium and the alkalinity of the ash as contributory indicators of the quality of pale honey
Autorzy:
Andrelowicz, A.
Kotlarek, J.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/873559.pdf
Data publikacji:
1970
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
miody naturalne
zawartosc potasu
zasadowosc
jakosc
syrop cukrowy
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1970, 21, 3
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies