- Tytuł:
-
Wykorzystanie białka pożywienia, ograniczonego jakościowo zawartością tryptofanu
Utilization of food protein limited qualitatively by tryptophan content - Autorzy:
- Jablonski, E.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/873457.pdf
- Data publikacji:
- 1976
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
zwierzeta doswiadczalne
szczury
zywienie zwierzat
dieta
bialko
tryptofan
zawartosc tryptofanu
zawartosc bialka
oznaczanie zawartosci
metody oznaczania
przyrost masy ciala
doswiadczenia na zwierzetach
badania doswiadczalne - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1976, 27, 3
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł