- Tytuł:
-
Porównanie metod wykrywania różnych typów Salmonella w produktach mleczarskich
Comparison of methods of detection of different types of salmonella in dairy products - Autorzy:
-
Burzynska, H.
Maciejska-Roczan, K. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/873282.pdf
- Data publikacji:
- 1979
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
bakterie Salmonella
mleko w proszku
smietana
sery twarogowe
maslo
bezpieczenstwo zywnosci
wykrywalnosc
podloza mikrobiologiczne
zanieczyszczenia mikrobiologiczne - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1979, 30, 3
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł