- Tytuł:
-
Badanie zawartości kwasów tłuszczowych w olejach i margarynach
Determinations of fatty acid content of oils and margarines - Autorzy:
- Karlowski, K.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/872892.pdf
- Data publikacji:
- 1976
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
oleje jadalne
margaryna
tluszcze roslinne
kwasy tluszczowe
zawartosc kwasow tluszczowych
kwas erukowy
oznaczanie
oznaczanie zawartosci
metody oznaczania - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1976, 27, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł