- Tytuł:
-
Występowanie azotanów i azotynów w pieczywie oraz niektórych innych przetworach z mąki
Presence of nitrates and nitrites in bakers products and in certain other flour products - Autorzy:
-
Nabrzyski, M.
Gajewska, R.
Ganowiak, Z. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/872642.pdf
- Data publikacji:
- 1990
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
azotany
azotyny
przetwory maczne
wyniki badan
srodki spulchniajace
zawartosc azotanow
zawartosc azotynow
produkty zbozowe - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1990, 41, 3-4
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł