- Tytuł:
-
Oznaczanie stopnia zanieczyszczenia rozkruszkiem niektórych produktów żywnościowych
Determination of the degree of contamination with stored products mite of cert ain foodstuffs - Autorzy:
- Legat, T.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/872595.pdf
- Data publikacji:
- 1973
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
produkty spozywcze
rozkruszki
liczebnosc
metody oznaczania
mak
przyprawy korzenne
roztocze
badania naukowe - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1973, 24, 5
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł