- Tytuł:
-
Wartość odżywcza konserw z zielonego groszku. Część I. Składniki energetyczne i mineralne
Nutrient value of jack peas preserves. Part I. Energetic and mineral constituents - Autorzy:
-
Hiszpanska, T.
Zaleski, J.
Rutczynska-Skonieczna, E.
Chojnicka, B.
Ardyn, I. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/872586.pdf
- Data publikacji:
- 1956
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
wartosc odzywcza
konserwy
groszek
skladniki energetyczne
skladniki mineralne
bialko
zawartosc bialka
sklad chemiczny
nutrient value
tinned food
pea
energetic value
protein
protein content
chemical composition - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1956, 07, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł