Tytuł pozycji:
Produkty przemian chlorku chlorocholiny (CCC) w owocach pomidorów, po zagęszczeniu i po wysuszeniu
- Tytuł:
-
Produkty przemian chlorku chlorocholiny (CCC) w owocach pomidorów, po zagęszczeniu i po wysuszeniu
Products of chlorocholine chloride (CCC) metabolism in tomatoes after concentration and after drying
- Autorzy:
-
Ostrzycka, J.
- Powiązania:
-
https://bibliotekanauki.pl/articles/872431.pdf
- Data publikacji:
-
1986
- Wydawca:
-
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1986, 37, 6
0035-7715
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie