- Tytuł:
- Przyczynek do oceny miodów na podstawie strątu białkowo-jodowego
- Autorzy:
-
Andrelowicz, A.
Kotlarek, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/872337.pdf
- Data publikacji:
- 1970
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
ocena
miod
pszczoly
syrop cukrowy
pasieki
strat bialkowo-jodowy
assessment
honey
bee
sugar syrup
apiary
protein-iodine precipitate - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1970, 21, 2
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł