- Tytuł:
-
Mikrobiologiczna i chemiczna charakterystyka preparatów enzymatycznych
Microbiological and chemical characteristics of enzymatic preparations - Autorzy:
-
Burzynska, H.
Urbanek-Karlowska, B.
Fonberg-Broczek, M.
Kwast, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/872083.pdf
- Data publikacji:
- 1977
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
preparaty enzymatyczne
aspekty mikrobiologiczne
analiza chemiczna
zawartosc metali
cynk
miedz
kadm
olow
zawartosc cynku
zawartosc miedzi
zawartosc kadmu
zawartosc olowiu
badania mikologiczne - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1977, 28, 5
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł