Wpływ jakości surowca i warunków przechowywania na poziom dwuacetylu (dwuacetyl + acetoina) w sokach pomidorowych Vlijanie kacestva cyr'ja i uclovii hranenija na uroven' diacetija (diacetil+acetoin) v tomatnom soke The influence of the type of raw product and the conditions of storage on the diacetyl level (diacetyl and acetoin) in tomato juice
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00