- Tytuł:
-
Jakość mięśnia longissimus lumborum tuczników z udziałem rasy pietrain w zależności od przewodności elektrycznej 48 godzin post mortem
The quality of the longissimus lumborum muscle of Pietrain-cross fatteners in relation to electrical conductivity 48 hours post mortem - Autorzy:
-
Karamucki, T.
Rybarczyk, A.
Jakubowska, M.
Rybak, K. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/843348.pdf
- Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Zootechniczne
- Tematy:
-
trzoda chlewna
tuczniki
miesien najdluzszy ledzwi
przewodnosc elektryczna
mieso wieprzowe
jakosc miesa - Źródło:
-
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego; 2015, 11, 4
1733-7305 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł