- Tytuł:
-
Jakość i bezpieczeństwo serków wędzonych wytwarzanych w regionie Podhala
Quality and safety of smoked cheeses manufactured in the Podhale region - Autorzy:
-
Surowka, K.
Rzepka, M.
Maciejaszek, I.
Tesarowicz, I.
Zawislak, A.
Banas, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/828578.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
produkty regionalne
Podhale
Polska
oscypki
sery wedzone
bezpieczenstwo zywnosci
tekstura zywnosci
frakcje bialkowe
aminy biogenne - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 4
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł