- Tytuł:
-
Wpływ dodatku oligofruktozy na wybrane wyróżniki jakości probiotycznych sorbetów owocowo-herbacianych
Effect of oligofructose as additive on selected distinguishing features of quality of probiotic fruit-tea sorbets - Autorzy:
-
Szydlowska, A.
Kolozyn-Krajewska, D. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/828261.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
napoje
sorbety owocowo-herbaciane
probiotyki
dodatki do zywnosci
oligofruktoza
zywnosc funkcjonalna - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 5
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł