- Tytuł:
-
Wartość odżywcza jaj konsumpcyjnych pozyskiwanych od kur niosek utrzymywanych w różnych systemach
Nutritional value of table eggs originating from laying hens kept under different housing systems - Autorzy:
-
Tomczyk, L.
Szablewski, T.
Cegielska-Radziejewska, R. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/828147.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
kury nioski
utrzymanie zwierzat
systemy chowu
jaja spozywcze
wartosc odzywcza
skladniki odzywcze
zywienie zwierzat - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 6
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł