- Tytuł:
-
Właściwości reologiczne modelowych napojów fermentowanych otrzymanych z wybranych preparatów białek serwatkowych z dodatkiem inuliny
Rheological properties of model fermented beverages produced from selected whey protein preparations with inulin added - Autorzy:
-
Ciolkowska, A.
Gustaw, W.
Skrzypczak, K.
Solowiej, B.
Slawinska, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/827572.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
napoje fermentowane
produkty modelowe
wlasciwosci reologiczne
bialka serwatkowe
preparaty bialkowe
preparaty serwatkowe
inulina - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 4
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł