- Tytuł:
-
Isotachophoretic analysis of the artificial sweeteners and time-intensity sweetness evaluation of soft drinks
Izotachoforetyczne oznaczanie sztucznych srodkow slodzacych oraz ocena zmian intensywnosci smaku slodkiego w napojach bezalkoholowych - Autorzy:
-
Lehkozivova, J A
Karovicova, J.
Kohajdova, Z.
Suhaj, M.
Simonova, I. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/826866.pdf
- Data publikacji:
- 2006
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
time-intensity method
capillary isotachophoresis
soft drink
isotachophoresis
sweetener
sweetness
artificial sweetener - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2006, 13, 3
1425-6959 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł