- Tytuł:
-
Porownanie jakosci mrozonek z selera otrzymanych sposobem tradycyjnym i zmodyfikowanym
Comparison of quality of frozen celeriac produced using traditional and modified methods - Autorzy:
- Gebczynski, P
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/826846.pdf
- Data publikacji:
- 2006
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
warzywa
seler
mrozonki
jakosc
ocena sensoryczna
przeciwutleniacze
technologia produkcji
blanszowanie
gotowanie
mrozenie
analiza porownawcza
aktywnosc przeciwutleniajaca - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2006, 13, 3
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł