- Tytuł:
-
Wartość żywieniowa oraz strawność i zdolność do fermentacji przy udziale mikroflory jelitowej człowieka in vitro wysokobłonnikowych produktów żytnich
Nutritional value and in vitro digestibility of high-fibre rye products as well as their in vitro fermentability by human faecal microflora - Autorzy:
-
Kolodziejczyk, P.
Michniewicz, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/826302.pdf
- Data publikacji:
- 2018
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
produkty wysokoblonnikowe
przetwory zbozowe
produkty zytnie
blonnik pokarmowy
pieczywo
wzbogacanie zywnosci
wartosc zywieniowa
strawnosc
zdolnosc fermentacyjna - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2018, 25, 4
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł