Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wartość żywieniowa oraz strawność i zdolność do fermentacji przy udziale mikroflory jelitowej człowieka in vitro wysokobłonnikowych produktów żytnich

Tytuł:
Wartość żywieniowa oraz strawność i zdolność do fermentacji przy udziale mikroflory jelitowej człowieka in vitro wysokobłonnikowych produktów żytnich
Nutritional value and in vitro digestibility of high-fibre rye products as well as their in vitro fermentability by human faecal microflora
Autorzy:
Kolodziejczyk, P.
Michniewicz, J.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/826302.pdf
Data publikacji:
2018
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Tematy:
produkty wysokoblonnikowe
przetwory zbozowe
produkty zytnie
blonnik pokarmowy
pieczywo
wzbogacanie zywnosci
wartosc zywieniowa
strawnosc
zdolnosc fermentacyjna
Źródło:
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2018, 25, 4
1425-6959
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies