- Tytuł:
- Wplyw pektyn niskometylowanych na zawartosc antocyjanow i polifenoli ogolem oraz ich aktywnosc przeciwrodnikowa oznaczona EPR w sokach truskawkowych
- Autorzy:
-
Wolniak, M
Kalisz, S. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/825873.pdf
- Data publikacji:
- 2006
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
sok truskawkowy
pektyny niskometylowe
antocyjany
polifenole
truskawki
aktywnosc przeciwutleniajaca
wolne rodniki
soki owocowe - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2006, 13, 4; 39-46
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł