Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effects of cadmium on antioxidant capacities in leaves of Brassica oleracea L. var. acephala

Tytuł:
The effects of cadmium on antioxidant capacities in leaves of Brassica oleracea L. var. acephala
Autorzy:
Demir, E.
Ozdener, Y.
Seckin Dinler, B.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/80832.pdf
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
Tematy:
conference
Brassica oleracea var.acephala
cadmium concentration
antioxidant capacity
leaf
pigment content
lipid peroxidation
enzymatic antioxidant
non-enzymatic antioxidant
carotenoid content
Źródło:
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology; 2013, 94, 2
0860-7796
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies