Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podaż kwasu foliowego w racjach pokarmowych studentek zdrowia publicznego na Uniwersytecie Szczecińskim

Tytuł:
Podaż kwasu foliowego w racjach pokarmowych studentek zdrowia publicznego na Uniwersytecie Szczecińskim
Folic acid intake in food rations of female public health students at University of Szczecin
Autorzy:
Krajewska-Pedzik, A.
Slowik-Gabryelska, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/789882.pdf
Data publikacji:
2010
Wydawca:
Uniwersytet Szczeciński. Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego
Tematy:
Uniwersytet Szczecinski
zdrowie publiczne
studenci
kobiety
zywienie czlowieka
kwas foliowy
podaz
calodzienne racje pokarmowe
skladniki mineralne
dieta
zywienie racjonalne
nieprawidlowosci
Źródło:
Zeszyty Naukowe. Prace Instytutu Kultury Fizycznej. Uniwersytet Szczeciński; 2010, 27
1640-6818
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies