Teoretiko-metodologicheskie podkhody k opredeleniju ocenki kachestva selskokhozjajstvennojj produkcii Theoretical and methodological approaches to defining assessment of quality of agricultural products
The paper presents a unified assessment
of food quality level. The quality of food
as an object of evaluation of the characteristics
of the chemical composition, displays objective
function that depends on the individual characteristics
of the products that can be determined
experimentally. Multicriteriamodel ofevaluation
food is reduced to the problem of optimization
with a given objective function, which comprehensively
considers all parameters of quality
products, and clearly described the required
characteristics of the product.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00