- Tytuł:
-
Zrównoważony rozwój sektora żywnościowego a ograniczenie strat i marnotrawstwa żywności
Sustainable development of food sector and limitations of food losses and its waste - Autorzy:
-
Bilska, B.
Wrzosek, M.
Krajewski, K.
Kolozyn-Krajewska, D. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/43625.pdf
- Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. Wydawnictwo Uczelniane
- Tematy:
-
rozwoj zrownowazony
sektor zywnosciowy
zywnosc
straty
marnowanie zywnosci
przyczyny
zagrozenia srodowiska
ograniczanie strat - Źródło:
-
Journal of Agribusiness and Rural Development; 2015, 36, 2
1899-5241 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł