Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Factors affecting acid protease production by Mucor circinelloides MG603064.1 through SmF process: characterization and fromage frais making

Tytuł:
Factors affecting acid protease production by Mucor circinelloides MG603064.1 through SmF process: characterization and fromage frais making
Autorzy:
Bensmail, S.
Boudjema, K.
Naimi-Fazouane, F.
Djouahra-Fahem, D.
Ferhoum, F.
Bourfis, N.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/28825289.pdf
Data publikacji:
2023
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Czasopisma i Monografie PAN
Źródło:
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology; 2023, 104, 4; 333-349
0860-7796
Język:
angielski
Prawa:
CC BY: Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies