Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

PN-EN ISO 22000 systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności- wymagania dla wszystkich organizacji w łańcuchu żywnościowym

Tytuł:
PN-EN ISO 22000 systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności- wymagania dla wszystkich organizacji w łańcuchu żywnościowym
PN-EN ISO 22000 food safety management systems requirements for any organization in the food chain
Autorzy:
Tomala, D
Pałacha, B.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/228415.pdf
Data publikacji:
2006
Wydawca:
Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
Tematy:
norma PN-EN ISO 22000
zakres, cel i struktura normy
korzyści dla przedsiębiorców
łańcuch żywnościowy
Źródło:
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego; 2006, T. 16, nr 1, 1; 63-64
0867-793X
2719-3691
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Omówiono zakres nowej normy ISO 22000 opracowanej wyłącznie dla branży spożywczej. Podano cele normy, jej strukturą oraz korzyści dla przedsiębiorców włączonych w łańcuch żywnościowy.

There have been presented framework of new standard ISO 22000 developed exclusively for food sector. There have been described its purposes, structure and benefits for operators including in food chain.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies