Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Isolation and Identification of Proteins From Potato Leaves

Tytuł:
Isolation and Identification of Proteins From Potato Leaves
Autorzy:
Szajko, Katarzyna
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2199681.pdf
Data publikacji:
2017-06-20
Wydawca:
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Tematy:
leaf proteomes
potato
protein profiles
Źródło:
Plant Breeding and Seed Science; 2017, 75; 29-36
1429-3862
2083-599X
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-SA: Creative Commons Uznanie autorstwa - Na tych samych warunkach 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Potato leaves are a very convenient material to compare the differences in potato proteomes. Prote-ins isolation depends on the type of analysis. The method of isolation of proteins from potato leaves, 2D electrophoresis and liquid chromatography–tandem mass spectrometry (LC-MS/MS) were descri-bed in detail.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies