- Tytuł:
-
Wpływ warunków przechowywania na jakość sensoryczną koniny
Influence of condition of storage on consumptive quality of horse meat - Autorzy:
-
Znamirowska, A.
Zin, J.
Budzyński, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2197680.pdf
- Data publikacji:
- 2006
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
jakosc sensoryczna
mieso konskie
warunki przechowywania
dlugosc okresu przechowywania - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica; 2006, 24; 297-306
0239-4243
2083-7399 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł