- Tytuł:
-
Wykorzystanie produktów pochodzenia zwierzęcego i roślinnego w diecie osób z ostrym uszkodzeniem nerek
Using animals and vegetal origin products in diet in patients with acute kidney injury - Autorzy:
-
Grzebalska, A.M.
Babicz, M.
Książek, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2196734.pdf
- Data publikacji:
- 2017
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
ludzie chorzy
choroby czlowieka
ostre uszkodzenie nerek
pacjenci
zywienie czlowieka
zywnosc pochodzenia zwierzecego
zywnosc pochodzenia roslinnego
wykorzystanie - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica; 2017, 35, 1; 19-29
0239-4243
2083-7399 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł