- Tytuł:
-
Wpływ stadium dojrzałości oraz przechowywania na zawartość antocyjanów i parametry barwy skórki w owocach oberżyny [Solanum melongena L.]
The influence of maturity stage and storage on anthocyans content and skin colour parameters in eggplant fruits [Solanum melongena L.] - Autorzy:
-
Gajewski, M.
Arasimowicz, D.
Gajewska, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2184570.pdf
- Data publikacji:
- 2006
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
barwa
przechowywanie
warzywa psiankowate
Solanum melongena
fazy dojrzalosci
zawartosc antocyjanow
oberzyna
owoce - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EEE: Horticultura; 2006, 16; 29-37
1233-2127 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł