- Tytuł:
- The effect of fragmentation and packaging of dried parsley leaves on selected chemical and microbiological parameters
- Autorzy:
-
Sikorska-Zimny, K.
Wojcicka, K.
Rochminska, A.
Rutkowski, K.P.
Szewczyk, E.M.
Lisiecki, P. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2124.pdf
- Data publikacji:
- 2019
- Wydawca:
- Instytut Ogrodnictwa
- Tematy:
-
parsley
Petroselinum crispum
leaf parsley
dried leaf
organoleptic property
chemical parameter
microbiological parameter
storage
packaging - Źródło:
-
Journal of Horticultural Research; 2019, 27, 2
2300-5009 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł