- Tytuł:
- Antibacterial effects of hydrogen peroxide and caprylic acid on selected foodborne bacteria
- Autorzy:
-
Výrostková, J.
Pipová, M.
Semjon, B.
Jevinová, P.
Regecová, I.
Maľová, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2087285.pdf
- Data publikacji:
- 2020
- Wydawca:
- Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
- Tematy:
-
antibacterial activity
caprylic acid
hydrogen peroxide
Listeria monocytogenes Salmonella - Źródło:
-
Polish Journal of Veterinary Sciences; 2020, 23, 3; 439-446
1505-1773 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 Unported
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł