Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Spawanie stali przeznaczonych do kontaktu z żywnością

Tytuł:
Spawanie stali przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Welding of steel designed for the contact with food
Autorzy:
Wendorff, P.
Mroziński, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2071536.pdf
Data publikacji:
2011
Wydawca:
Stowarzyszenie Inżynierów i Techników Mechaników Polskich
Tematy:
spawanie
błędy spawania
przemysł spożywczy
welding
welding defects
food industry
Źródło:
Inżynieria i Aparatura Chemiczna; 2011, 3; 83-84
0368-0827
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
W artykule przedstawiono problematykę spawania stali przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Omówiono metodę spawania laserowego stali nierdzewnych. Przedstawiono najważniejsze błędy technologiczne spawania w tej metodzie.

Issues dealing with welding of steel designed for the contact with food are presented in the paper. The method of stainless steel laser welding is described. The most important technological defects in this welding method are also shown.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies