Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of organic cultivation on the occurrence of beneficial groups of microorganisms in the rhizosphere soil of vegetable crops

Tytuł:
Effect of organic cultivation on the occurrence of beneficial groups of microorganisms in the rhizosphere soil of vegetable crops
Autorzy:
Trzcinski, P.
Sas-Paszt, L.M.
Gluszek, S.
Przybyl, M.
Derkowska, E.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/2043.pdf
Data publikacji:
2018
Wydawca:
Instytut Ogrodnictwa
Tematy:
organic cultivation
beneficial property
microorganism
rhizosphere soil
vegetable crop
carrot
parsley
potato
chemical property
horticultural farm
Źródło:
Journal of Horticultural Research; 2018, 26, 2
2300-5009
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies