Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Próba reduktazowa jako wskaźnik liczby i aktywności Thermobacterium delbruckii w produkcji kwasu mlekowego

Tytuł:
Próba reduktazowa jako wskaźnik liczby i aktywności Thermobacterium delbruckii w produkcji kwasu mlekowego
Ispytanie na reakciju kak proizvodstve molochnojj kisloty
The advantage of the menthyle blue reduction test in industrial lactic acid fermentation
Autorzy:
Nowakowska-Waszczuk, Anna
Kusewicz, Danuta
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1836138.pdf
Data publikacji:
1965
Wydawca:
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
Źródło:
Roczniki Technologii i Chemii Żywności; 1965, 11; 143-157
0080-374X
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies