Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wymierne sensoryczne oznaczenie natężenia zapachu i smakowitości

Tytuł:
Wymierne sensoryczne oznaczenie natężenia zapachu i smakowitości
Sensori`eskoe opredelenie intensivnosti zapakha i vkusa
Measurable sensory evaluation of the intensity of odour and flavour
Autorzy:
Tilgner, Damazy J.
Zimińska, Halina
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/1836052.pdf
Data publikacji:
1969
Wydawca:
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
Źródło:
Roczniki Technologii i Chemii Żywności; 1969, 16; 79-93
0080-374X
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Zastosowano wskaźnik rozcieńczenia do wymiernej charakterystyki aromatu i smakowitości ponad 50 surowców, wytworów i przypraw oraz do charakterystyki wpływu postępowania przerobowego i składowniczego na zmiany natężenia aromatu i smakowitości.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies