Wymierne sensoryczne oznaczenie natężenia zapachu i smakowitości Sensori`eskoe opredelenie intensivnosti zapakha i vkusa Measurable sensory evaluation of the intensity of odour and flavour
Zastosowano wskaźnik rozcieńczenia do wymiernej charakterystyki aromatu i smakowitości ponad 50 surowców, wytworów i przypraw oraz do charakterystyki wpływu postępowania przerobowego i składowniczego na zmiany natężenia aromatu i smakowitości.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00